Massage leren tantra massage ede

massage leren tantra massage ede

Door middel van massage, healing en coaching inspireren wij mensen om vanuit hart en ziel te leven, in hun kracht komen, dromen te verwezenlijken en te genieten van het leven. Tantra, volledige liefdevolle overgaven aan het hier en nu. Tantra is er op gericht om de levensenergie te laten stromen, te bevrijden. Levensenergie en seksuele energie zijn niet hetzelfde, maar wel sterk met elkaar verbonden. In de Tantra is er geen onderscheid, het is energie. Maar helaas zijn er in onze cultuur zoveel. Leren masseren is een geschenk aan jezelf en aan degenen die je gaat masseren. Individuele basiscursus massage. Een individuele massagecursus bestaat meestal uit 4 dagdelen van 2,5 uur. Hierin leer je dan allebei om een volledige fijne integrale ontspanningsmassage te geven en te ontvangen. De cursusinhoud.

Videos

NR.1: How much pressure do I give with a tantra massage: Part 1: The 123 pressure Tantra, volledige liefdevolle overgaven aan het hier en nu. Tantra is er op gericht om de levensenergie te laten stromen, te bevrijden. Levensenergie en seksuele energie zijn niet hetzelfde, maar wel sterk met elkaar verbonden. In de Tantra is er geen onderscheid, het is energie. Maar helaas zijn er in onze cultuur zoveel. Lingham en Yoni massage. Lingham en Yoni zijn de tantrische benamingen voor Penis en Vagina. Als ik een tantrische massage geef hoort een Lingham of Yoni massage hier ook bij. Ik ga hierbij respectvol en voorzichtig te te werk en zal al mijn technieken en open hart aanwenden om het tot een bijzondere ervaring te. Tantra cursussen. Tantrische (massage) cursus voor stellen en de cursus werken met de intieme delen. Klankschalen. Momenteel hebben we twee verschillende cursussen van elk één dag. Ze worden steeds in één weekeind gegeven en kunnen dus ook gezamenlijk als een weekeindcursus gedaan worden. Ze kunnen.

Massage leren tantra massage ede - Falkenberg

Hoe meer de masseur geniet, des te meer vreugde zal degene die gemasseerd wordt ervaren. In de Tantra is seksuele energie geen taboe, nee het wordt juist gezien als belangrijk aspect van het leven. Mijn dromen te dromen en dans te dansen. Ik geef diverse paramedische therapieën o. massage leren tantra massage ede

One thought on “Massage leren tantra massage ede

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *